Dansekurs

OM OSS

Moments Dance Company

 

Moments Dance Company er grunnlagt og drevet av Ingvild Gran Tørring. Vi holder ukeskurs, samt arrangerer helgekurs, festivaler og andre arrangementer. Skolen ble opprettet med den hensikt å bygge opp et trygt og inkluderende zoukmiljø i Oslo. Brasiliansk zouk var lite kjent i Oslo da Ingvild begynte å invitere internasjonale artister til Norge for å holde helgekurs, men gjennom mye entusiasme og hardt arbeid, har vi lykkes med å få et aktivt og voksende zoukmiljø i Oslo.

 

Navnet er en oppfordring til å ta vare på alle de vakre øyeblikkene livet består av, og selv skape gode øyeblikk. Dans får oss til å kjenne oss levende og kan gi mange fine øyeblikk! Kom og prøv ut zouk, og vi håper at dere får mange "happy moments" sammen med oss!

Moments Dance Company

 

  • Norges ledende danseskole spesialisert i brasiliansk zouk
  • Danseklasser på alle nivåer med høyt kvalifiserte instruktører
  • Ukentlig sosialdans
  • Arrangerer jevnlig fester og helgekurs med lokale og internasjonale instruktører

Møt våre dyktige instruktører

 

Våre instruktører har alle lang erfaring innenfor zouk, og de fleste også innenfor andre dansestiler. De reiser jevnlig til utlandet for å holde seg oppdatert og lære av de beste internasjonale instruktørene.

Ingvild Gran Tørring

Ingvild er grunnlegger og daglig leder av Moments Dance Company. Da Ingvild prøvde zouk for første gang i 2011, forelsket hun seg umiddelbart i denne vakre dansen. Kort tid etter startet hun å undervise og spre sin lidenskap for zouk i Oslo. Hun har holdt helgekurs med internasjonalt anerkjente instruktører som Adilio Porto, Junior Carvalho, Mafie Zouker, Bruno Galhardo og Jakub Jakoubek. Det har blitt mange reiser til utlandet for å lære av verdens fremste zoukinstruktører. Hun er selv blitt en populær instruktør, og hennes humør og utstråling har en smittende effekt på hennes elever. Ingvild underviser for tiden ikke.

Omar Eikrem

Omar startet å lære brasiliansk zouk i 2012, og ble raskt en av de dyktigste zoukdanserne i Oslo. Han har lært av noen av verdens beste zoukinstruktører på kurs både i Norge og i utlandet. Han er opptatt av at alle skal lære seg god grunnteknikk, samtidig som han er flink til å skape god stemning i danseklassene. Omar er en teknisk sterk og allsidig danser. Han er en av Oslos dyktigste salsadansere og har erfaring som salsainstruktør. I 2014 ble han norgesmester i salsa linjestil. I 2012 kom han på tredjeplass i Norwegian Bachata Stars. I tillegg til pardanser, trener Omar klassisk ballett, jazzballett og hip hop.

Hilde Bjørnebøle

Hilde er profesjonell danser og instruktør. Hilde er for tiden i Amsterdam og underviser med internasjonalt anerkjente Pasty Pieternelle.

Mette Hanssen

Mette Hanssen begynte først å jobbe i resepsjonen hos oss, men ble fort hentet inn også som instruktør. Hun har vært med i zoukmiljøet nesten siden starten og er ei utrolig glad og sprek jente. Det er alltid mye liv og latter der Mette er.

Petter Nøding

Petter er en treningsglad, dansefrelst kar med bakgrunn som musiker. I 2011 startet han å danse, og han har vært innom mange ulike dansestiler. Han fant en ny lidenskap i brasiliansk zouk og har etter hvert blitt en av de mest aktive zoukdanserne i Oslo. Han reiser jevnlig til kongresser i utlandet og lærer fra verdens beste lærere. Han har også flere oppdrag i utlandet som DJ og instruktør selv. Petter ønsker å bidra til å bygge et godt og trygt dansemiljø og tar en stor del av ansvaret for sosialdansen på tirsdager. De tre viktigste ordene for Petter i dans er passion, connection og flow.

Julia Bochegova

Julia har bakgrunn fra ulike dansestiler som salsa, standard/latin og tango. Etter å ha prøvd brasiliansk zouk for 4 år siden, forelsket hun seg i den vakre, sensuelle og musikalske dansen. Siden har hun ikke kunnet få nok av den, og har derfor reist på mange internasjonale kongresser for å lære mer. Julia føler at hun oppnår glede og frihetsfølelse ved å kunne uttrykke seg gjennom zouk. Gjennom undervisning ønsker hun å dele den gleden, samtidig som hun holder fokus på musikalitet og riktig teknikk.

Alexandra Zachariasson

Alexandra forelsket seg i zouk i 2012 da hun av ren slump havnet på et dansekurs i Rio de Janeiro. Etter at hun flyttet til Oslo, har hun forsøkt å danse så mye hun kan og hun er ei av de som har vært med i zoukmiljøet lengst. Alexandra begynte å undervise begynnerkursene sammen med Ingvild høsten 2014. Hun sørger i tillegg for at alle får hjelp med det de trenger i resepsjonen. Alexandra ser på det å undervise zouk som en fin mulighet til å få hjelpe andre med å lære denne vakre dansen, samtidig som hun får utvikle seg selv til å bli en bedre danser.

Silje Helén Thomassen

Beskrivelse kommer.

KONTAKTINFORMASJON

 

+47 40 45 41 49

 

info@momentsdance.no

FØLG OSS

© Copyright. All Rights Reserved.