Dansekurs

OM OSS

Moments Dance Company


Moments Dance Company er norges ledende danseskole spesialisert  i dansestilen Zouk. Vi holder ukeskurs, samt arrangerer helgekurs, danseoppvisning og andre arrangementer. Skolen ble opprettet med den hensikt å bygge opp et trygt og inkluderende zoukmiljø i Oslo. Brasiliansk zouk var lite kjent i Oslo da Ingvild begynte å invitere internasjonale artister til Norge for å holde helgekurs, men gjennom mye entusiasme og hardt arbeid, har vi lykkes med å få et aktivt og voksende zoukmiljø i Oslo.


Navnet er en oppfordring til å ta vare på alle de vakre øyeblikkene livet består av, og selv skape gode øyeblikk. Dans får oss til å kjenne oss levende og kan gi mange fine øyeblikk! Kom og prøv ut zouk, og vi håper at dere får mange "happy moments" sammen med oss!

Moments Dance Company


  • Norges ledende danseskole spesialisert i brasiliansk zouk
  • Danseklasser på alle nivåer med høyt kvalifiserte instruktører
  • Danseoppvisning for bedrifter/arrangementer
  • Arrangerer jevnlig fester og helgekurs med lokale og internasjonale instruktører
  • Ukentlig sosialdans

Møt våre dyktige instruktører


Våre instruktører har alle lang erfaring innenfor zouk, og de fleste også innenfor andre dansestiler. De reiser jevnlig til utlandet for å holde seg oppdatert og lære av de beste internasjonale instruktørene.

                        

                       Omar EikremOmar startet å lære brasiliansk zouk i 2012, og


ble raskt en av de dyktigste zoukdanserne i Oslo.


Han har lært av noen av verdens beste


zoukinstruktører på kurs både i Norge og i


utlandet. Han er opptatt av at alle skal lære seg


god grunnteknikk, samtidig som han er flink til å


skape god stemning i danseklassene.


Omar er en teknisk sterk og allsidig danser. Han


er en av Oslos dyktigste salsadansere og har


erfaring som salsainstruktør. I 2014 ble han


Norgesmester i salsa linjestil. I 2012 kom han på


tredjeplass i Norwegian Bachata Stars. I tillegg til


pardanser, trener Omar klassisk ballett,


jazzballett og hip hop.


Ingvild Gran Tørring

Ingvild prøvde zouk for første gang i 2011, forelsket hun seg umiddelbart i denne vakre dansen. Kort tid etter startet hun å undervise og spre sin lidenskap for zouk i Oslo. Hun har holdt helgekurs med internasjonalt anerkjente instruktører som Adilio Porto, Junior Carvalho, Mafie Zouker, Bruno Galhardo og Jakub Jakoubek. Det har blitt mange reiser til utlandet for å lære av verdens fremste zoukinstruktører. Hun er selv blitt en populær instruktør, og hennes humør og utstråling har en smittende effekt på hennes elever. Ingvild underviser for tiden ikke.

Mette Hanssen

Mette Hanssen begynte å lære zouk hos moments fra 2014, men ble fort hentet inn  som instruktør. Hun har vært med i zoukmiljøet nesten siden starten og er ei utrolig glad og sprek jente. Det er alltid mye liv og latter der Mette er. Hun har reist internasjonalt og både undervist og lært fra anerkjente zouk instruktører. 

Hilde Bjørnebøle

Hilde er profesjonell danser og instruktør. Hilde er for tiden i Amsterdam og underviser med internasjonalt anerkjente Pasty Pieternelle.

Petter Nøding

Petter er en treningsglad, dansefrelst kar med bakgrunn som musiker. I 2011 startet han å danse, og han har vært innom mange ulike dansestiler. Han fant en ny lidenskap i brasiliansk zouk og har etter hvert blitt en av de mest aktive zoukdanserne i Oslo. Han reiser jevnlig til kongresser i utlandet og lærer fra verdens beste lærere. Han har også flere oppdrag i utlandet som DJ og instruktør selv. Petter ønsker å bidra til å bygge et godt og trygt dansemiljø og tar en stor del av ansvaret for sosialdansen på tirsdager. De tre viktigste ordene for Petter i dans er passion, connection og flow.